Gaver

En naturlig del av tjenesten i menigheten og en menighets liv er innsamlinger og økonomiske gaver. Menigheten drives i hovedsak av medlemmenes gaver til drift. Vi gir av det vi har. Vi oppmuntrer til å gi, men helt frivillig.

Vi har tre måter å gi gaver til menigheten på:

skattefradrag

Rask trekk av frivillig beløp fra konto, med skattefradrag.

vipps

Gi ga via betalingstjenesten Vipps: 39946.

Kontanter

Kontanter via kollekt i gudstjenesten.

Hvordan gi gaver med skattefradag

Når du gir en gave til menigheten, og setter beløpet inn på menighetens bankkonto med skattefradrag, får du redusert skatten med 24 % av gavebeløpet, begrenset oppad til kr 50.000,- pr år (2019). Du bestemmer selvfølgelig selv hvor mye du ønsker å gi, men dette er en veldig flott måte gi til menigheten på. Bruker du Nettbank er det enkelt å legge inn et fast beløp hver måned, eller du kan registrere en avtalegiroavtale og signere med BankId.
For å få godkjent fradraget må menigheten oppgi ditt personnummer til skattemyndighetene.

TRYKK HER for å bli fast giver!

Om du ønsker å støtte arbeidet i Oslo Sentrum Baptistkirke fast på denne måten er vi takknemlig for det.

Gaver med skattefradrag gis på konto 9230.09.59603 eller via Avtalegiro

Hvordan gi via Vipps

Du kan når som helst benytte Vipps for å overføre dine gaver. Du trenger kun å ha appen Vipps på din smarttelefon klargjort for bruk, så er det lekende lett å gi det beløpet du ønsker. Gå inn slik at du kan søke opp mottaker, og skriv inn enten «39946» eller «Oslo Sentrum Baptistkirke», så kommer mottakernavnet automatisk opp. Trykk på mottaker, velg fritt beløp og betal. Dersom du ønsker å gi til et fastsatt formål må du skrive dette i meldingsfeltet.