gaver2019-11-16T08:05:11+00:00

Gaver

En naturlig del av tjenesten i menigheten og en menighetens liv er innsamlinger og økonomiske gaver. Menigheten drives i alt vesentlig av medlemmenes donasjoner til drift. Vi gir av det vi har. Vi oppmuntrer til å gi, men helt frivillig.

Vi har fire måter å gi gaver til menigheten på:

skattefradrag

Rask trekk av frivillig beløp fra konto, med skattefradrag.

vipps

Gi ga via betalingstjenesten Vipps: 39946.

kortterminal

Betal med kort via kortterminal

Kontanter

Kontanter via kollekt i gudstjenesten.

Hvordan gi gaver med skattefradag

Når du gir en gave til menigheten, og setter beløpet inn på menighetens bankkonto med skattefradrag, får du redusert skatten med 25 % av gavebeløpet, begrenset oppad til kr 40.000,- pr år. Du bestemmer selvfølgelig selv hvor mye du ønsker å gi, men dette er en veldig flott måte gi til menigheten på. Bruker du Nettbank er det enkelt å legge inn et fast beløp hver måned.
For å få godkjent fradraget, må menigheten opplyse givers navn, adresse og personnummer til skattemyndighetene. Disse informasjoner er konfidensielle og kan ikke brukes i andre sammenhenger.

Om du ønsker å støtte arbeidet i Oslo Sentrum Baptistkirke er vi takknemlig for det.

Gaver med skattefradrag gis på konto 9230.09.59603

Hvordan gi via Vipps

Du kan når som helst benytte Vipps for å overføre dine gaver. Du trenger kun å ha appen Vipps på din smarttelefon klargjort for bruk, så er det lekende lett å gi det beløpet du ønsker. Gå inn slik at du kan søke opp mottaker, og skriv inn enten “39946” eller “Oslo 1. Baptistmenighet”, så kommer mottakernavnet automatisk opp. Trykk på mottaker, velg fritt beløp og betal.